Wessels schoonmaakdiensten

Bouwsector

Home 9 Sectoren 9 Bouw

In de bouwsector hebben we te maken met het ruwere werk. We maken schoon bij bouwprojecten en onze bouwopruimers helpen met het opruimen van bouwafval. Schoonmaken en opruimen in de (nieuw)bouw bieden we aan als aparte diensten, maar kunnen elkaar ook heel goed aanvullen.

 Vanuit onze vestiging in Almelo zijn we veel actief op bouwlocaties in Twente en andere delen van Overijssel. Ook in de rest van Nederland zijn onze bouwopruimers aan het werk, vaak bij grotere projecten.

Voor een overzichtelijke en veilige werkomgeving

Bouwschoonmaak en opruimen op de bouw is iets wat steeds vaker gevraagd wordt. Deels komt dat doordat er steeds meer bebouwd wordt. Wat we steeds vaker horen is dat bouwopruimers zeer gewaardeerd worden. Het zorgt voor een overzichtelijke en veilige werkomgeving. Opdrachtgevers, bouwbedrijven en aannemers zijn er ook blij mee omdat de bouwvakkers en installateurs zich kunnen focussen op hun eigen werk.

Zie jij ook de meerwaarde van opruimen en schoonmaken in de bouw? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij horen graag je wensen zodat we je een passend voorstel kunnen doen.

Schoonmaken en opruimen in de bouw

Voor een overzichtelijke en veilige werkomgeving!