Wessels schoonmaakdiensten

Schoonmaak is mensenwerk!

Wij zijn al meer dan 50 jaar een professioneel schoonmaakbedrijf. Wat ons kenmerkt is betrouwbaarheid, ontzorgen en het leveren van maatwerk. Elk bedrijf, appartementencomplex of gebouw is anders en vraagt om een specifieke aanpak voor schoonmaak en onderhoud. Daarom werken we veel met schoonmaakschema’s. Deze zijn opgesteld aan de hand van jouw wensen en maken overzichtelijk wanneer er welke schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo verzorgen wij professionele schoonmaak voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland. Ook leveren wij aanvullende facilitaire diensten zoals bouwopruiming en de levering van dispensers en navullingen.

Professionele schoonmaak
voor elk bedrijf

De reguliere schoonmaak kent een vaste basis, maar professionele schoonmaak is een vak.
Dat komt goed tot uiting bij onze dieptereiniging en andere specialismen. Ons maatwerk bieden we aan binnen verschillende branches. Zo doen we de glasbewassing voor een Vereniging van Eigenaren, helpen we opruimen op bouwlocaties, desinfecteren we in zorginstellingen, verwijderen we graffiti in de openbare ruimte en onderhouden we de vloer in een sporthal.

Vakkundige medewerkers

Tevreden klanten

Schone kantoren per jaar

Onze werkwijze

We zetten in op langdurige relaties met onze klanten en collega’s. De afspraken die we maken komen we na en ons schoonmaakwerk wordt regelmatig gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleurs. Onze werkwijze is altijd oplossingsgericht: we willen je zo snel mogelijk helpen en ontzorgen. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en goede relaties met zowel onze klanten als medewerkers zorgen voor veel tevredenheid.

Schoonmaak is mensenwerk!