Wessels schoonmaakdiensten

Glasbewassing

Home 9 Diensten 9 Glasbewassing

Als wij de ramen van jullie kantoor of bedrijfspand komen schoonmaken dan heb je zo min mogelijk last van ons. Zit glasbewassing in het schoonmaakpakket, dan laten we net als bij afroep vooraf weten wanneer we komen. Je kunt ons helpen door te zorgen dat de vensterbanken leeg zijn. Het liefst hebben we ook een werkruimte waarbij er tot 70 centimeter van het raam alles vrij is. Zo kunnen we goed en efficiënt ons werk doen, en jullie dus ook!

Glasbewassing met osmose

Bij het reinigen van de ramen maken we gebruik van osmosewater. Dat is gedemineraliseerd water en heeft daardoor twee grote voordelen. Vuil lost veel beter op en eventueel achtergebleven water droogt streeploos op. Onze aanhanger heeft een tankinhoud van 600 liter. Daarnaast zit er een filtersysteem in dat leidingwater omzet in osmosewater. Dus bij grotere panden sluiten we de aanhanger aan op de waterleiding waardoor onze medewerkers constant voorzien zijn van het perfecte water om de ramen mee te lappen.

Tuckerpole glasbewassing

Glasbewassing voeren we uit op elke hoogte. Het kan zijn dat er een ladder of hoogwerker nodig is. Uiteraard werken we volgens alle veiligheidseisen. Daarnaast werken we met het Tucker Pole-systeem. Door deze telescopische glasbewassing kunnen we ramen tot wel 18 meter hoog bereiken en goed schoonmaken. Een prachtige werkwijze die veilig en efficiënt is. Bovendien kunnen we ook met dit systeem gebruik maken van osmosewater en is het milieuvriendelijk omdat er geen reinigingsmiddel wordt gebruikt.

Onze extra service

Bij Wessels vinden we dat we de term glasbewassing niet te letterlijk moeten nemen. Het glas maakt onderdeel uit van een raam, gevel of deur. Daarom nemen we ook standaard de kozijnen en vensterbanken af.

“Het Tucker Pole-systeem is ook ideaal om zonnepanelen mee schoon te maken!”

Schone ramen voor een mooie uitstraling en een helder zicht

Wil je dat we alleen de ramen lappen aan de buitenkant? Of moet juist alleen de binnenkant gebeuren? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weer goed naar buiten kunnen kijken?

Wij lappen de ramen van je kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex!