Wessels schoonmaakdiensten

Dieptereiniging

Home 9 Diensten 9 Dieptereiniging

Naast regulier schoonmaakonderhoud is er ook dieptereiniging nodig. Maar wat is dieptereiniging precies? Het heeft niks te maken met werkzaamheden in een kelder of achter in een installatie. Dieptereiniging is heel verstandig om bij je bedrijf uit te laten voeren.

Grondige schoonmaakbeurt

Bij het reguliere schoonmaakwerk stofzuigen we de vloer, nemen we bureaus af, maken we de wc’s schoon en verversen we de afvalbakken. Dieptereiniging is daar een aanvulling op. We pakken dan alles grondig aan voor een goede schoonmaakbeurt. Goede voorbeelden hiervan zijn voegen, wanden en sanitaire voorzieningen (dieptereiniging sanitair). We zuigen uit, schrobben of gaan met een stoomcleaner aan de gang. Schimmel, aanslag en vuil pakken we goed aan. Alles voor een schoon resultaat!

Waar is dieptereiniging nodig?

Dieptereiniging is een aanvulling op de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. We halen alles van de kant, zodat we overal goed bij kunnen om schoon te maken. Daarom is het eigenlijk voor elk bedrijf of instelling raadzaam om periodiek alles goed schoon te laten maken. In sommige gevallen is het nog meer noodzakelijk. Denk aan fabrieken met kleedruimtes, douches en grote toiletruimtes. Deze vind je ook terug bij een sporthal, zwembad of fysiopraktijk.

Ook bij andere locaties waar goede hygiëne belangrijk is, volstaat het niet om alleen regulier schoonmaakwerk te doen. Bij een zorginstelling kan het bijvoorbeeld zijn dat de publieke ruimtes vaker schoongemaakt moeten worden, inclusief het sanitair. Hetzelfde geldt voor een gezondheidscentrum, waar dagelijks veel activiteit plaatsvindt. Vaak met mensen die net iets vatbaarder zijn.

Schoon volgens planning

Omdat ook bij dieptereiniging elke situatie anders is, passen we maatwerk toe. We horen wat je wensen zijn en maken aan de hand daarvan een schoonmaakschema. Hierin staat het reguliere onderhoud en de dieptereiniging. Er staat in wat het inhoudt en wanneer het wordt uitgevoerd. Zo is het voor jou helder wat en wanneer er wordt schoongemaakt.

Alles voor een schoon resultaat

Schimmel, aanslag en vuil pakken we goed aan!