Wessels schoonmaakdiensten

Openbare ruimtes

Home 9 Sectoren 9 Openbare ruimtes

Je kunt ons ook gewoon buiten tegenkomen, want we maken ook openbare ruimtes schoon.

Een openbare ruimte bevindt zich vaak in de buitenlucht maar het kan ook overdekt zijn, bijvoorbeeld overheidsgebouwen. De openbare ruimte is in principe voor iedereen toegankelijk. Denk aan een plein, park, tunnel of station.

Een aanzienlijk deel van deze plaatsen wordt door veel mensen bezocht of betreden. Die mensen zorgen voor rommel en vervuiling. Dat betekent dat die publieke ruimtes schoongemaakt moeten worden. De overheid is eigenaar van de openbare ruimtes, maar er is geen vast beheer. Daarom worden wij door bijvoorbeeld een provincie of gemeente benaderd voor de schoonmaak.

Graffiti laten verwijderen

Openbare ruimten zijn voor iedereen toegankelijk. Ze kunnen niet allemaal worden afgesloten en er is niet altijd toezicht. Dat zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is voor vandalen en bijvoorbeeld hangjeugd. Geregeld is er op deze plekken overlast van graffiti. Die spuitwerken kunnen heel mooi zijn, maar ook lelijk of kwetsend. In ieder geval ongewenst. Het is vaak te zien op bushokjes, prullenbakken, bruggen, tunnels en stations. Wil je graffiti laten verwijderen? Onze specialisten gaan graag voor je aan het werk. Het is belangrijk dat een graffiti ontsiering zo snel mogelijk bij ons gemeld wordt. Hoe sneller we er bij zijn, hoe makkelijker we de graffiti kunnen verwijderen.

“Wist je dat wij ook een speciale biologische antigraffiti-coating kunnen aanbrengen?
Verf hecht zich daar moeilijker aan en schoonmaken gaat vervolgens veel makkelijker.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!”