Wessels schoonmaakdiensten

Kantoren en gebouwen

Home 9 Sectoren 9 Kantoren en gebouwen

Een groot deel van onze werkzaamheden voeren we uit in de utiliteitsbouw. Bij het schoonmaken van kantoorgebouwen en bedrijfshallen is er vaak een zelfde basis in de vorm van schoonmaakwerkzaamheden die veel voorkomen. Toch is ieder gebouw anders. De grootte, functionaliteit, het bouwjaar en het aantal medewerkers zorgen voor verschillende wensen en eisen. Ook de gebruikte (bouw)materialen, branche en zelfs wetgeving kan zorgen voor andere wensen in de schoonmaak. Daarom leveren we voor al onze klanten maatwerk.

 Vrijwel elk kantoorgebouw heeft regulier schoonmaakwerk nodig. Afhankelijk van de wensen verzorgen we daarnaast dieptereiniging om de kantoren en overige ruimtes periodiek goed schoon te maken. Dat geldt ook voor glasbewassing en het schrobben of onderhouden van de vloer.

Totaal schoonmaakpakket voor bedrijven

Ook voorzien we klanten van producten die gebruikt worden in sanitaire ruimtes, kleedkamers en de ontvangsthal. Denk aan dispensers met papieren handdoekjes, toiletpapier, hygiënepapier, prullenbakjes en zeepdispensers. Eveneens leveren we desinfectiezuilen om de handen mee te desinfecteren. Voor alles geldt dat je ook bij ons terecht kunt voor navullingen. Op deze manier leveren voor elk bedrijf een totaal schoonmaakpakket op een professionele manier.

Wat zijn jouw schoonmaakwensen?

Wij maken je kantoor of bedrijfspand schoon en netjes!