Schoonmaakbedrijf Almelo

Welkom bij Wessels Schoonmaakdiensten, het professionele schoonmaakbedrijf in Almelo. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten en aanvullende facilitaire diensten. Met onze ervaring begrijpen wij als geen ander dat elk bedrijf, appartementencomplex of gebouw uniek is, en vraagt om een specifieke aanpak voor schoonmaak en onderhoud. Mede daarom werken we met duidelijke schoonmaakschema’s. Deze schoonmaakschema’s worden persoonlijk opgesteld aan de hand van de wensen van jouw bedrijf en maken overzichtelijk wanneer er welke schoonmaakwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo verzorgen wij professionele schoonmaak voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland. Daarnaast leveren wij ook aanvullende facilitaire diensten zoals bouwopruiming en de levering van dispensers en navullingen wanneer nodig.

 

Schoonmaakbedrijf Almelo

Specialistisch schoonmaakbedrijf Almelo

De reguliere schoonmaak kent een vaste basis, maar professionele schoonmaak is een vak apart. Dat komt goed tot uiting bij onze dieptereiniging en andere specialismen. Ons maatwerk bieden we aan binnen verschillende branches. Zo doen we de glasbewassing voor een Vereniging van Eigenaren, helpen we opruimen op bouwlocaties, desinfecteren we in zorginstellingen, verwijderen we graffiti in de openbare ruimte en onderhouden we de vloer in een sporthal.

Vakkundige medewerkers

Tevreden klanten

Schone kantoren per jaar

Professioneel en kwalitatief schoonmaakbedrijf Almelo

Bij Wessels Schoonmaakdiensten ligt onze focus op het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en collega’s. Wij houden ons aan gemaakte afspraken en onze kwaliteitscontroleurs voeren regelmatig inspecties uit om de kwaliteit van ons schoonmaakwerk te waarborgen. Wij streven naar snelle en efficiënte dienstverlening, ondersteund door duidelijke communicatie en sterke relaties met zowel onze klanten als medewerkers.

Bij Wessels Schoonmaakdiensten kies je voor betrouwbare en professionele schoonmaak oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen en zorgen voor een schone omgeving.

Schoonmaak is mensenwerk!