bestrijding plaagdieren

Samenwerking Wessels schoonmaakdiensten met Dierplaag Control

De oplossing voor duurzame dierplaagbeheersing met respect voor mens en milieu.

 

Door de samenwerking tussen Wessels schoonmaakdiensten en Dierplaag Control bieden we je de mogelijkheid om je hele bedrijfshygiëne in één pakket onder te brengen bij Wessels schoonmaakdiensten. We verzorgen de reguliere schoonmaakwerkzaamheden, maar tevens de preventie en bestrijding van plaagdieren.

Hygiëne is in alle branches belangrijk. Daarom zorgt de samenwerking tussen Wessels schoonmaakdiensten en Dierplaag Control ervoor dat je bedrijf gevrijwaard blijft van plaagdieren. Ook lossen we op een effectieve en structurele manier een plaagdierprobleem op, gebaseerd op IPM, dus op een milieu- en diervriendelijke wijze. Deze werkwijze voldoet aan de richtlijnen zoals deze gelden voor de interne en externe bedrijfshygiëne audits zoals HACCP en AIB.

Doordat Dierplaag Control werkt met gecertificeerde en ervaren professionals kunnen we continuïteit waarborgen en proactief een oplossing op maat aanbieden. Ook de prijs voor een serviceovereenkomst wordt op maat bepaald. Dierplaag Control heeft geen overheadkosten en is een regionale partij die snel ter plaatse kan zijn, waardoor de kosten beperkt blijven. Het voorkomen en de bestrijding van plaagdieren kan als onderdeel worden opgenomen in je totale schoonmaakpakket. Zo heb je één factuur voor alle schoonmaakdiensten. Handig toch?!

Wil je meer weten over het bestrijden en voorkomen van plaagdieren? Neem dan contact met ons op.

Overig nieuws

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Ongemerkt gebeurt het: de gevel van je bedrijfspand wordt steeds minder mooi. Roet, fijnstof, uitlaatgassen van auto’s...

Lees meer
Bijbaan vs Loonstijging

Bijbaan vs Loonstijging

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁? Het nu het juiste moment is om bij ons te beginnen met werken! 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺? In april stijgt het jeugdloon...

Lees meer