Professioneel vloeronderhoud nodig?

Van welk materiaal uw vloer ook gemaakt is, het is belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen voor vloeronderhoud.

Onderhoud PVC vloeren en natuursteen
Bij het onderhoud van natuursteen komt vaak meer kijken dan alleen reiniging. Daarom verzorgen wij bij het natuursteen reinigen ook het polijsten en kristalliseren van deze ondergrond als u dat wenst. Onderhoud van pvc vloeren is een ander specialisme van Wessels Schoonmaakdiensten. In overleg met u stemmen we af welke methode we hiervoor hanteren en wat uw wensen zijn op het gebied van structureel vloeronderhoud.

Tapijtreiniging

Bij professionele schoonmaak hoort ook professionele tapijtreiniging. Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en kan met speciale reiniger elke vloerbedekking reinigen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en beschikken over de expertise die nodig is om hoogstaande kwaliteit te leveren. Al meer dan 50 jaar hebben wij diverse klanten in Midden- en Oost-Nederland voor wie wij de vloerbedekking schoonmaken. Tapijt, karpet of een vloerkleed: neem de proef op de som en kies voor onze professionele aanpak!

Chemisch reinigen met de tapijtreiniger

Onze specialisten weten precies hoe ze diverse soorten tapijtreiniger moeten toepassen op verschillende soorten ondergronden. Chemisch reinigen is een ideale investering in uw tapijt. Daardoor kan uw vloerbedekking weer jaren mee en ziet de vloer er weer schoon en representatief uit. Kies ook voor de kwaliteit van Wessels Schoonmaakdiensten. Samen met u stellen we graag een reinigingsplan op maat op.

Overig nieuws

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Ongemerkt gebeurt het: de gevel van je bedrijfspand wordt steeds minder mooi. Roet, fijnstof, uitlaatgassen van auto’s...

Lees meer
Bijbaan vs Loonstijging

Bijbaan vs Loonstijging

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁? Het nu het juiste moment is om bij ons te beginnen met werken! 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺? In april stijgt het jeugdloon...

Lees meer