Professioneel vloeronderhoud nodig?

Van welk materiaal uw vloer ook gemaakt is, het is belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen voor vloeronderhoud.

Onderhoud PVC vloeren en natuursteen
Bij het onderhoud van natuursteen komt vaak meer kijken dan alleen reiniging. Daarom verzorgen wij bij het natuursteen reinigen ook het polijsten en kristalliseren van deze ondergrond als u dat wenst. Onderhoud van pvc vloeren is een ander specialisme van Wessels Schoonmaakdiensten. In overleg met u stemmen we af welke methode we hiervoor hanteren en wat uw wensen zijn op het gebied van structureel vloeronderhoud.

Tapijtreiniging

Bij professionele schoonmaak hoort ook professionele tapijtreiniging. Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en kan met speciale reiniger elke vloerbedekking reinigen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en beschikken over de expertise die nodig is om hoogstaande kwaliteit te leveren. Al meer dan 50 jaar hebben wij diverse klanten in Midden- en Oost-Nederland voor wie wij de vloerbedekking schoonmaken. Tapijt, karpet of een vloerkleed: neem de proef op de som en kies voor onze professionele aanpak!

Chemisch reinigen met de tapijtreiniger

Onze specialisten weten precies hoe ze diverse soorten tapijtreiniger moeten toepassen op verschillende soorten ondergronden. Chemisch reinigen is een ideale investering in uw tapijt. Daardoor kan uw vloerbedekking weer jaren mee en ziet de vloer er weer schoon en representatief uit. Kies ook voor de kwaliteit van Wessels Schoonmaakdiensten. Samen met u stellen we graag een reinigingsplan op maat op.

Overig nieuws

Glazenwasser nodig?

Glazenwasser nodig?

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Schone ramen zijn prachtig en vormen een prettige en...

Lees meer