Opleveringsschoonmaak bij nieuwbouw?

Wessels schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in professioneel schoonmaakwerk. Daarin hebben we al meer dan 50 jaar aantoonbare ervaring. Zo hebben we al voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland de opleveringsschoonmaak verzorgd bij nieuwbouw. Schoonmaak van deze panden zorgt voor een kant en klare oplevering. De bouwbedrijven en projectontwikkelaars die ons inhuren voor schoonmaak bij oplevering zijn steevast enthousiast over onze hoge kwaliteit en flexibiliteit. Neem de proef op de som en kies ook voor onze professionele aanpak!

Het voordeel van opleveringsschoonmaak

Als u de verwachtingen van uw klanten wilt overtreffen, dan is een opleveringsschoonmaak daar een ideaal middel voor. Onze schoonmakers zorgen dat het complete gebouw van boven tot onder geveegd wordt en dat alles volgens uw wensen wordt schoongemaakt. Ook glasbewassing is mogelijk. Wij zijn uiterst flexibel en kunnen ons gemakkelijk aanpassen aan uw planning. Zodra u klaar bent met de bouwwerkzaamheden, gaan onze specialisten aan de slag met het bouwschoon maken van de nieuwbouw. Met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige oplevering die uw klanten zeker weten te waarderen.

Overig nieuws

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Ongemerkt gebeurt het: de gevel van je bedrijfspand wordt steeds minder mooi. Roet, fijnstof, uitlaatgassen van auto’s...

Lees meer
Bijbaan vs Loonstijging

Bijbaan vs Loonstijging

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁? Het nu het juiste moment is om bij ons te beginnen met werken! 𝗪𝗮𝗮𝗿𝗼𝗺? In april stijgt het jeugdloon...

Lees meer