Kantoor schoonmaak nodig?

Of het nu gaat om een kantoor, praktijk, zorginstelling, VVE, met de dagelijkse schoonmaak van Wessels schoonmaakdiensten zorgen wij dat het structureel en goed naar wens gebeurt!

Professionele schoonmaak is een vak. Als u in uw bedrijf of appartementencomplex schoonmaak en onderhoud wilt laten verzorgen, zoekt u dan ook naar een schoonmaakbedrijf met aantoonbare ervaring en kennis van zaken. Wessels Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in schoonmaakwerk en aanvullende facilitaire diensten. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij professionele schoonmaak voor talloze klanten in Midden- en Oost-Nederland vanuit ons hoofdkantoor in Almelo aan de N36. Neem de proef op de som en kies voor onze professionele aanpak!

Onderhoud als onderdeel van professionele schoonmaak

Naast het reguliere schoonmaakwerk, zoals de entree, trappenhuizen, werkplekken en vloeren gaat Wessels Schoonmaakdiensten nog een stap verder. Wij stellen samen met u een schoonmaakplan op maat op, zodat ook de minder vaak voorkomende werkzaamheden aan de beurt komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Industrieel reinigen
  • Graffiti verwijderen
  • Gevelreiniging
  • Kunststof reinigen
  • Damwandreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Opleveringsschoonmaak

Wij zorgen ervoor dat het structureel en goed gebeurt!

Betrouwbaarheid in de schoonmaak

Op ons schoonmaakbedrijf kunt u vertrouwen, omdat wij verder gaan in onze dienstverlening dan anderen. Wij inventariseren altijd eerst wat u belangrijk vindt op het gebied van schoonmaak en onderhoud. Daar maken we afspraken over en die komen we ook na. Wij leveren hoogstaande kwaliteit af die bovendien regelmatig gecontroleerd wordt door onze kwaliteitscontroleurs.

Overig nieuws

Glazenwasser nodig?

Glazenwasser nodig?

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Schone ramen zijn prachtig en vormen een prettige en...

Lees meer