Wessels schoonmaakdiensten, Jouw Glazenwasser in Almelo en omstreken

Glasbewassing

Home 9 Glazenwasser in Almelo en omstreken

Op zoek naar een glazenwasser in Almelo en omstreken? Dan ben je bij Wessels schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Een van de diensten die wij verrichten is namelijk het leveren van hoogwaardige glasbewassing voor kantoren en bedrijfspanden in Almelo en omstreken. Wanneer wij je ramen schoonmaken, streven we naar minimale verstoring van jouw dagelijkse gang van zaken. Als glasbewassing is opgenomen in je schoonmaakpakket, informeren we je vooraf over ons bezoek. Om ons te helpen ons werk efficiënt uit te voeren, vragen we je om de vensterbanken leeg te maken. Daarnaast is het ideaal als er tot 70 centimeter van het raam voldoende ruimte vrij is. Dit stelt ons in staat om ons werk grondig en effectief uit te voeren, wat ook jouw tevredenheid bevordert.

Glazenwasser Almelo

Glasbewassing met osmose

Bij het reinigen van de ramen maken we gebruik van osmosewater, wat gedemineraliseerd is en daardoor twee belangrijke voordelen biedt. Ten eerste lost vuil veel effectiever op, en ten tweede droogt eventueel achtergebleven water streeploos op. Onze aanhanger heeft een capaciteit van 600 liter, en bovendien is er een ingebouwd filtersysteem dat leidingwater omzet in osmosewater. Dit betekent dat we bij grotere panden de aanhanger kunnen aansluiten op de waterleiding, waardoor onze medewerkers constant toegang hebben tot het perfecte water om de ramen mee te reinigen.

Tuckerpole glasbewassing

We voeren glasbewassing uit op elke hoogte, soms met behulp van een ladder of hoogwerker als dat nodig is. Onze werkzaamheden voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Bovendien maken we gebruik van het Tucker Pole-systeem, een telescopische glasbewassing methode waarmee we moeiteloos ramen tot een hoogte van 18 meter kunnen bereiken en grondig kunnen reinigen. Deze methode is niet alleen veilig en efficiënt, maar stelt ons ook in staat om osmosewater te gebruiken, wat milieuvriendelijk is omdat er geen reinigingsmiddelen nodig zijn.

Onze extra service

Bij Wessels vinden we dat we de term glasbewassing niet te letterlijk moeten nemen. Het glas maakt onderdeel uit van een raam, gevel of deur. Daarom nemen we ook standaard de kozijnen en vensterbanken af.

“Het Tucker Pole-systeem is ook ideaal om zonnepanelen mee schoon te maken!”

Schone ramen voor een mooie uitstraling en een helder zicht

Wil je dat we alleen de ramen lappen aan de buitenkant? Of moet juist alleen de binnenkant gebeuren? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wessels schoonmaakdiensten verschaft zonder gedoe. Dus, ben jij op zoek naar een glazenwasser in Almelo en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek de voordelen van onze professionele glasbewassing.

Wil je weer goed naar buiten kunnen kijken?

Wij lappen de ramen van je kantoor, bedrijfspand of appartementencomplex!