Wessels schoonmaakdiensten

Duurzaamheid

Bij Wessels Schoonmaakdiensten hebben we op meerdere manieren aandacht voor duurzaamheid. Dat hoeft zich niet altijd direct te vertalen in extreme maatregelen, wij geloven dat alle kleine beetje helpen. Alleen al door bewustwording kun je duurzaam bezig zijn.

Onze medewerkers zijn natuurlijk een belangrijke factor bij recycling. Veel bedrijven scheiden hun afval. Papier en karton wordt gescheiden, maar ook verpakkingsmateriaal en plastic. Dit gebeurt vaak in verschillende afvalbakken. Bij het verversen van die afvalbakken houden onze medewerkers zo goed mogelijk rekening met het scheiden van het afval. Zo gaat de inzet van jou en je medewerkers niet verloren en dragen we allemaal bij aan een circulaire samenleving.

Milieubewust schoonmaken

We proberen hele bewuste keuzes te maken. Bij ons op kantoor, maar ook op de locaties waar wij schoonmaken. Zo maken we gebruik van zoveel mogelijk schoonmaakmiddelen op basis van micro-organismen. Deze ecologische schoonmaakmethode zorgt er in veel gevallen voor dat agressieve schoonmaakmiddelen overbodig zijn, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Maar ook het gebruik van osmose water is een voorbeeld van duurzame schoonmaak. Het zuivere water is goed in staat om vuil op te nemen, waardoor het toevoegen van schoonmaakmiddelen niet nodig is.

Gasloos bedrijfspand

Ons bedrijfspand aan de N35 in Almelo is all-electric en dus gasloos. Ook dat is een bewuste keuze geweest. Om onze hal en het kantoor goed te kunnen verwarmen, zijn er duurzame apparaten geïnstalleerd. Een zonneboiler heeft ook op een koude dag al genoeg aan alleen zonlicht. Daarnaast is er ondersteuning van een warmtepomp. Zo proberen we stap voor stap ons bedrijf duurzaam in te richten.

Duurzaam schoonmaken

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met oog voor het milieu!