Wessels schoonmaakdiensten

Specialistische reiniging

Home 9 Diensten 9 Specialistische reiniging

Soms vraagt een schoonmaakklus om specialistische reiniging. Vaak gaat dit om ernstige vervuiling, hardnekkige aanslag of is het te behandelen object kwetsbaar. Geen alledaagse schoonmaakwerkzaamheden dus, maar wel heel belangrijk om uit te laten voeren!

Specialistisch reinigen vraagt om een speciale aanpak. Elke opdracht van industriële reiniging behandelen we als maatwerk. Dat begint met overleg, vervolgens een advies en als laatst een reinigingsplan. Zo weet je precies hoe en wanneer we voor je aan de slag gaan.

Rieten dak of dakpannen schoonmaken

Het dak van een kantoor of bedrijfspand heeft veel te lijden. Natuurlijk is het dak er voor gebouwd en kan het veel hebben, zelfs ons Hollandse weer. Maar uiteindelijk zorgen regen, droogte, hitte en kou er voor dat de dakpannen of het rieten dak worden aangetast. De uitstraling wordt steeds slechter door onder andere mos en algen. Ook kunnen dakpannen poreus worden, wat weer leidt tot lekkages.

Bij een rieten kap is het verstandig om deze jaarlijks te laten sprayen met een anti-mos en alg substantie. Deze is 100% biologisch afbreekbaar en zorgt ervoor dat de droogtijd van het riet omlaag gaat. Hierdoor biedt het het riet betere bescherming.

Wil je jouw dak goed gereinigd hebben? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen schoonmaken

Steeds meer daken liggen vol met zonnepanelen. Een goede ontwikkeling natuurlijk, want bij Wessels Schoonmaakdiensten onderschrijven we het belang van duurzaamheid. Steeds meer bedrijven beschikken over zonnepanelen. Maar als zonnepanelen vervuild zijn dan is het rendement lager. Ze produceren dan minder energie. De vervuiling kan al optreden door roet en fijnstof. Vaak gaat het om platte daken en liggen de zonnepanelen niet onder zo’n steile hoek als bij een schuin dak. Hierdoor worden zonnepanelen minder goed schoongespoeld na een regenbui. Tel daarbij op dat veel bedrijven langs drukke wegen liggen of op een industrieterrein. De zonnepanelen raken dan eerder vervuild. De opbrengst is dan minder.

Daarom komen wij graag (periodiek) je zonnepanelen reinigen. Zo profiteer je optimaal van de financiële opbrengsten en het is goed voor het milieu!

Meer specialistische reiniging

Op deze pagina hebben we een paar voorbeelden van specialistische reiniging benoemd. Een ander voorbeeld is het verwijderen van graffiti en zo zijn er nog meer voorbeelden te bedenken. Heb jij een vraagstuk op het gebied van specialiste reiniging? Laat het ons vooral weten want wij gaan graag de uitdaging aan!

Specialistische reiniging vraagt om een speciale aanpak

Heb je te maken met ernstige vervuiling, hardnekkige aanslag of moet een kwetsbaar object schoon? Wij gaan graag de uitdaging aan!