Wessels schoonmaakdiensten

Regulier schoonmaakonderhoud

Home 9 Diensten 9 Reguliere schoonmaak

Wij verzorgen regulier schoonmaakonderhoud bij kantoren, bedrijven en instellingen. Deze gewone schoonmaakwerkzaamheden vormen de basis voor een schone en opgeruimde ruimte. Het zijn de ‘alledaagse’ werkzaamheden zoals stofzuigen, afnemen en afvalbakken verschonen die ervoor zorgen dat jij en je werknemers fijn kunnen werken. Daar bovenop is een nette werkomgeving natuurlijk ook een visitekaartje richting je klanten en cliënten.

Hoe vaak is schoonmaken nodig?

Over het algemeen is het goed om iedere dag iets te laten schoonmaken, maar het hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Elke situatie is anders. Hoeveel medewerkers heeft het kantoor? Hoeveel cliënten komen er per dag in de praktijk? Regelmatig stofzuigen, afvalbakken verversen en toiletten schoonmaken moet minstens één keer per week gebeuren, maar vaker is wenselijk. Iedereen kent wel de schoolschoonmaakster die na de laatste les elk lokaal even langsgaat om de prullenbakken te legen, tafeltjes af te nemen en te stofzuigen. Ook de sanitaire voorzieningen worden elke dag schoongemaakt.

Professioneel schoonmaken volgens afspraak

Omdat elke situatie anders is, bieden we graag maatwerk. Samen stellen we een schoonmaakschema op, aan de hand van je wensen. Hierin staat beschreven wat de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn en wanneer het wordt uitgevoerd. De gemaakte afspraken komen we na. Wij leveren hoogstaande kwaliteit af die bovendien regelmatig gecontroleerd wordt door onze kwaliteitscontroleurs.

Waarom is regulier schoonmaakonderhoud belangrijk?

Op de eerste plaats komt natuurlijk het hygiënisch aspect. Goede hygiëne is belangrijk voor de gezondheid. Je voelt je prettiger en hebt meer energie. Door het reguliere schoonmaakwerk helpen we mee aan een gezonde leef- en werkomgeving. Dat kan dus ook voordelen opleveren bij onder andere ziekteverzuim. Bovendien is het prettiger werken in een opgeruimde ruimte. Het draagt dus ook bij aan efficiënt werken.

Denk je er over om schoonmakers in te huren?

Ga dan voor een professioneel schoonmaakbedrijf!