Wessels schoonmaakdiensten

Dispensers en toebehoren

Home 9 Diensten 9 Dispensers en toebehoren

Het belang van goede hygiëne wordt steeds meer ingezien. Daar zijn we blij mee. Natuurlijk is het goed voor de werkgelegenheid in onze branche, maar het is ook een stukje erkenning en waardering. Goede hygiëne betekent niet alleen goed schoonmaken. Het is ook van belang om de juiste voorzieningen te hebben. Denk daarbij aan dispensers en andere toebehoren in toiletruimtes, kleedkamers, keukens en ontvangstruimten.

Papieren handdoekjes in toilet

Een goed voorbeeld zijn de dispensers met papieren handdoekjes in sanitaire ruimtes. Het is de meest hygiënische vorm om je handen te drogen. Je hoeft niet op een knop te drukken of een hendel over te halen. Je raakt dus verder niks aan. Een handdoek hangt er vaak te lang en wordt een broeinest van bacteriën en bacillen. En zelfs de ‘blowers’ die je handen droogblazen, zijn minder fris dan dat ze er uit zien. Er blijft vaak vocht achter, in een warme ruimte. Dus ook daar voelen bacteriën en schimmels zich opperbest. Kies daarom voor dispensers met papieren handdoekjes. Ook andere hygiënepapier is bij ons verkrijgbaar, we adviseren graag.

Zeepdispensers en navulling

Niet geheel onbelangrijk zijn de zeepdispensers. Deze zijn overal toepasbaar waar ze nodig zijn. Bij een aanrecht, een wastafel in de kleedkamer en natuurlijk in de toiletruimte. Er kunnen verschillende soorten zeep in. Ook zijn er dispensers met alcoholgel. Hiermee desinfecteer je de handen en is afdrogen niet nodig. Wij horen graag wat je wensen zijn. Ook wat betreft inhoud en navulling

Desinfectiemiddelen bestellen

Je kunt bij ons terecht voor desinfecterende middelen, bijvoorbeeld om je handen mee te desinfecteren. Ook desinfectiemiddelen die je kunt gebruiken bij de schoonmaak zijn bij ons te bestellen. Zo kun je snel de objecten ontsmetten die dat nodig hebben, zoals een balie of trapleuning.

Ken je onze desinfectiezuil al? Deze is handig, automatisch en kan worden voorzien van je eigen logo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

“Wist je dat je veel dispensers ook in bruikleen kunt gebruiken? We leveren deze dan gratis!
Vraag gerust naar de mogelijkheden.”

Op zoek naar dispensers of papieren handdoekjes?

Wij horen graag wat je wensen zijn. Ook wat betreft inhoud en navulling.