Wessels schoonmaakdiensten

Desinfectiezuil

Home 9 Diensten 9 Desinfectiezuil
De desinfectiezuil is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Oorzaak hiervan is natuurlijk de coronacrisis. Om het verspreiden van virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen is het wassen en ontsmetten van je handen heel belangrijk. Of je nu bij de supermarkt komt, de kapper, een makelaarskantoor of het gemeentehuis: vrijwel overal kun je je handen ontsmetten via een desinfectiezuil. Wil je ook een desinfectiezuil bij je op kantoor, in de winkel of praktijk? Deze is bij ons te bestellen!

Desinfectiezuil met eigen logo

Onze zuil zet je in de hal bij de ingang van je bedrijfspand. Of bijvoorbeeld in een wachtkamer. De zuil bevat een sensor en als die beweging waarneemt, geeft de dispenser automatisch een hoeveelheid ontsmettingsmiddel. Het aanraken van de zuil met je handen is dus overbodig. Standaard wordt de zuil geleverd met 4 flacons desinfectiemiddel, maar uiteraard zijn deze extra te bestellen. Wil je jullie bedrijfslogo of een andere communicatieboodschap op de zuil? Ook dat is mogelijk!

Bestel je eigen desinfectiezuil

Een desinfectiezuil op je kantoor of werkplek heeft veel voordelen. Voor jou, je werknemers en je klanten. Het oogt professioneel en is handig in gebruik. Je zet hem bij de ingang neer, zodat iedereen die binnenkomt direct de handen kan ontsmetten. Zo hoef je niet aan de gang met doekjes en losse flacons (flacons die iedereen vervolgens weer in de handen heeft). De zuil heeft een professionele uitstraling, natuurlijk helemaal wanneer deze is voorzien van je eigen logo.