Wessels schoonmaakdiensten

Bouwoplevering

Home 9 Diensten 9 Bouwoplevering

Een bouwoplevering is een spannend moment in elk bouwproject. De vraag is altijd: worden de deadlines gehaald, en hoe zal de klant het eindresultaat waarderen? Een deel van die spanning kunnen wij voor je wegnemen dankzij onze professionele dienst voor bouwoplevering.

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, het is onvermijdelijk dat er tijdens de bouw stof, afval en vervuiling ontstaan. Onze gespecialiseerde medewerkers nemen de verantwoordelijkheid om dit op te ruimen en schoon te maken. Denk aan het verwijderen van stucwerk resten van glas of het grondig reinigen van tegels om cementsluier te verwijderen. Dit zijn tijdrovende klussen die je niet zomaar even snel kunt doen. En als je om je heen kijkt, zie je vaak nog aanzienlijke hoeveelheden bouwafval.

Bouwoplevering

Een vlekkeloze bouwoplevering

Onze bouwopruimers staan garant voor het opruimen van bouwafval en het wegwerken van andere rommel. Hierdoor creëren ze een georganiseerde werkomgeving en dragen ze bij aan een succesvolle oplevering van een bouwproject. We nemen de tijd om muren grondig te reinigen. We vegen, stofzuigen en schrobben de vloer tot hij glanst. De keuken ondergaat een complete schoonmaak, inclusief het laten blinken van alle kranen, en we zorgen ervoor dat het sanitair weer fris en schoon is. Daarnaast bieden we ook glasbewassing aan. Door methodisch van boven naar beneden te werken, garanderen we dat het gehele huis of pand er tiptop uitziet!

Flexibiliteit en beschikbaarheid

Wij begrijpen dat bouwprojecten soms afwijkende werktijden vereisen, of dat er buiten reguliere werktijden moet worden opgeruimd om ervoor te zorgen dat iedereen effectief kan werken. Het belangrijkste voor ons is dat we er zijn wanneer jij ons nodig hebt. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot schoonmaakwerk. We zijn er ook om te helpen bij bouwplaats opruimen, ontruimingen, of het gereedmaken van woningen voor verhuizingen. Of het nu ’s avonds, in het weekend, of op een ander moment moet gebeuren, wij zijn er om te helpen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Op zoek naar bouwopruimers?

Onze bouwopruimers ruimen het bouwafval en andere rotzooi op.