Wessels schoonmaakdiensten

Bouwoplevering

Home 9 Diensten 9 Bouwoplevering

Een bouwoplevering is altijd een spannend moment. Worden de deadlines gehaald en hoe vindt de klant het resultaat? Een deel van die spanning kunnen wij voor je wegnemen dankzij onze dienst bouwoplevering.

 Of het nu nieuwbouw is of een verbouwing, er ontstaat altijd stof, afval en vervuiling. Onze medewerkers helpen dit op te ruimen en schoon te maken. Stucwerk verwijderen van glas of cementsluier van tegels. Het is een lastig klusje dat je er niet snel eventjes bij doet. En als je om je heen kijkt, ligt er ook nog best veel bouwafval.

Resultaat met opleveringsschoonmaak

Onze bouwopruimers ruimen dat bouwafval en andere rotzooi op. Het zorgt voor een opgeruimde werkomgeving of helpt bij het fatsoenlijk opleveren van een bouwobject. De wanden worden schoongemaakt. We vegen, pakken de stofzuiger en schrobben de vloer. De keuken poetsen we helemaal, alle kranen gaan weer blinken en we maken het sanitair schoon en fris. Ook glasbewassing is mogelijk. Door van boven naar beneden te werken zorgen we ervoor dat het hele huis of pand tiptop in orde is!

Wij staan altijd voor je klaar

Een deadline vraagt soms om afwijkende werktijden. Of er moet juist buiten de reguliere werktijden opgeruimd worden, zodat iedereen goed zijn of haar werk kan doen. Het belangrijkste is dat wij er zijn als je ons nodig hebt. Het hoeft dus niet alleen schoonmaakwerk te zijn. Opruimen op de bouwplaats, helpen bij een ontruiming of een woning verhuisklaar maken. Niet is te gek en of het nu ’s avonds moet gebeuren of in het weekend, wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zoek je bouwopruimers?

Onze bouwopruimers ruimen het bouwafval en andere rotzooi op.